De producten

SUE COLOR

Sue Color is een compacte verflijn die wordt geproduceerd in Italië. Wat deze verf bijzonder maakt is de korte inwerktijd van 10 minuten. Mede door het gebruik van NANO pigmenten worden met Sue Color  schitterende resultaten bereikt met behulp van concurrentiële voordelen, waarbij gezondheid en welzijn hoog in het vandaal staan.

De ammoniavrije Sue Color lijn bestaat uit 43 kleurnuances. Tijdens het gehele kleurproces blijft Sue Color op een stabiele pH waarde 9 zitten. In de verf is een speciaal zelfwassend product verwerkt waardoor een schone hoofdhuid wordt gegarandeerd. Een hoog glansgehalte wordt bereikt door zonnebloemolie. Een posetijd van 10 minuten geeft voor u als klant het voordeel dat u niet meer 3 uur of langer in de kappersstoel hoeft te zitten.

NOOK VERZORGING

De shampoos en conditioners en overige producten van NOOK zijn vrij van parabenen en SLS en SLES vrij.

 

Parabenen zijn chemische toevoegingen om de houdbaarheid van producten te verhogen. Omdat er nogal tegenstrijdige berichten rondgaan over het gebruik van parabenen, kies ik voor parabeenvrij. Immers, zonder chemische toevoeging is nog altijd beter dan met chemisch toevoeging.

 

SLES en SLS vrij houdt in dat er geen bepaalde synthetische middelen zijn toegevoegd (Sodium Lauryl Sulfate). Deze middelen ontvetten en reinigen zeer agressief en kunnen behalve de hoofdhuid beschadigen ook allergische reacties veroorzaken en erger… De reiniging is zo agressief dat je zelfs je auto ermee kunt wassen.

Doordat de producten van NOOK SLES en SLS vrij zijn zullen ze minder schuimen. Maar minder schuim betekent niet minder schoon.

 

 

AFFINAGE STYLING

Parucci is het Nederlandse merk van een lijn hairstylingproducten dat in het jaar 2000 is opgericht. De oprichters van het merk Parucci lieten zich inspireren door het underground gevoel van DJ’s en snowboarders wat in die jaren erg heerste. Het merk kenmerkt zich hierdoor aan de aparte en hippe uitstraling van de producten. Het merk Parucci is een van de weinige merken dat zich slechts richt tot stylingproducten. Styling is het eindstation van het kapsel, het maakt en vormt het kapsel, waardoor het een zeer belangrijke productlijn is.

Omdat Parucci de focus had om internationaal door te breken is sinds 2011 een samenwerking aangegaan met het internationale merk Affinage. Vandaar dat Parucci nu door het leven gaat als Affinage Styling.

 

 

I.v.m. de drukte is online boeken voorlopig alleen voor heren beschikbaar.

© Ton de Vormer Fotografie en Webdesign